Lig Tv İzle- Bedava Tv Seyret- Justin Tv İzle
Maç Seyret

Bedava Lig Tv İzle, Justin Tv Seyret, Lig Tv Maç İzle Hd

Yasak 9.Bölüm izle 13 Haziran

| | | | http://yasaksonbolumizle.blogspot.com/2014/06/yasak-9bolum-izle-13-haziran.htmlYasak 9.bölümü ile 13 Haziran günü ATV ekranlarında kaldığı yerden devam ediyor. Yasak 9.bölümü HD kalitede sitemizden izleyebilirsiniz.

Yasak dizisi tüm hızıyla devam ediyor. Yasak yeni bölümü sitemizden takip edebilirsiniz.

Calibe ve Nejat, Ali Fuat'a yakalanmalarının ardından çaresiz kalmışlardır. Nejat durumdan pişman değildir, gerçekler açığa çıkacağı için rahatlamıştır ancak Calibe'nin eli kolu bağlı oturmaya niyeti yoktur. Nazım'ın hiçbir şey öğrenmemesi için yeni bir plan yapar.

Mirel'in yolundan dönmesi Nazım'ın gerçeklere bir adım daha yaklaşmasına yol açar ancak Nazım artık sadece Mirel'in sözleri ile yetinmeyecek, kendi araştırmasını yapmaya başlayacaktır.

Nejat, Calibe ile aşkının ortaya çıkması ile Asude'ye tüm gerçeği söylemek arasında çelişki yaşamaktadır. Fedakârca bir davranışla Asude'den vazgeçerek gitmeyi tercih eder ama Calibe'nin Nejat ile hesabı henüz bitmemiştir. Asude ise duyguları konusunda nettir. Nejat'a âşık olduğunu anlamıştır ancak bu hislerini açıklaması tüm dengeleri değiştirecek, herkes için büyük bir tehlike yaratacaktır, genç kadının bundan haberi yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder